17:56 |
Principală » FAQ » Armată

Îți crește PUTEREA, și cu cât îți crește puterea, cu atât îți vor crește și daunele produse de tine în luptă. Dacă nu ai dat cel puțin o dată antrenament, nu o să poți lupta când ajungi la nivel 5.

Poți lupta după ce ajungi la nivel 5 și numai dacă ai cel puțin 40 vitalitate.

Spitalul poate fi folosit doar dacă ai luptat cel puțin o dată pe zi.

Prin acumularea de daune făcută în timpul bătăliilor.

De 33 de ori dacă nu ai ajuns încă la nivel 15 și de 53 de ori dacă ai trecut de nivelul 15.
- nivel 14, vitalitate 100 : 
33 lupte
: - 7 lupte până la vitalitate 30 + SPITAL + 5 lupte până la vitalitate 30 , 20 de lupte din 20 pachete de vitalitate1 luptă din cadouri oferite (maxim 10 vitalitate ).
- nivel 15, vitalitate 100 :
53 de lupte: - 7 lupte până la vitalitate 30 + SPITAL+ 5 lupte până la vitalitate 30 , 40 de lupte din 40 pachete de vitalitate + 1 luptă din cadouri oferite (maxim 10 vitalitate ).

De 4-5 ori astfel încât să-ți menții vitalitatea între 90 - 100 după ce folosești spitalul.

Un cetățean care în urma gradului, a strength-ului și a folosirii unei arme q5 poate da un damage mai mare de 200 dintr-o singură lovitură.

Printr-o declarație de război ce este votată de către congres.

Mutual Pact Protection sau, mai pe românește, alianță.

Training War reprezintă un război de antrenament deschis între doua state prietene pentru a-și antrena populația activă.

Când sunt lupte de antrenament, de regula se lupta fără arme, pentru a crește stocurile unităților, însă dacă ești începător, cu cât dai mai des cu armă, cu atât crești mai repede în grad.

RW este un război de rezistență.

Un RW se poate deschide într-o regiune care se află sub ocupație străină.

Orice poate deschide un RW dacă are goldul necesar. Valoarea deschiderii unui RW este 50 Gold + 0.25 Gold pentru fiecare cetățean cu level peste 5 prezent în acea regiune.

Nu se poate da retragere într-un RW.

Un război se poate da intre 2 state, în timp ce un război de rezistenta are loc în interiorul acelui stat. Cetățenii acelui stat luptă pentru rezistență = eliberarea provinciei, iar o alta parte luptă pentru aparare = păstrarea ei în țară.

Sigur, una este să dai cu pumnul gol și alta este să îi dai cu ranga în cap. Cu cât calitatea armei crește cu atât îți crește și punctele daună obținute într-o luptă.

Dacă nu ești într-o regiune cu spital, îți recomand să te muți într-una înainte să lupți. Dacă totuși ai luptat dintr-o regiune fără spital, te poți muta într-o regiune cu spital și să folosești acolo spitalul.

Sigur, unitățile militare dau damage concentrat, atunci când este nevoie și acolo unde este nevoie. În cadrul unităților militare se luptă tacticizat.

Exact, nimic altceva nu influențează aceasta valoare

Nu se întâmplă nimic, doar că vei rămâne în urmă față de restul celorlalți cetățeni care au intrat în aceeași zi cu tine. Vei obține mai puține puncte daună într-o luptă.

Este un fel de lovitură de stat.

Absolut, poți lupta în orice conflict este implicat statul în care locuiești, indiferent de regiunea de reședință.

În unitățile militare se învață jocul cu adevarat, unitățile militare au influenta atât în politică, dar și în viața socială și militară. Ele sunt nucleul jocului, și evenimentele gravitează în jurul lor. Dacă nu ai luptat cu o unitate militara, se poate spune ca nu ai atins potențialul maxim al jocului, să simiți febra ultimelor 10 min de bătălie când toți stau cu ochii aținți pe luptă și cu urechile pâlnie, să prindă la secundă ordinul dacă se da kamikaze ori ba. Cele mai tari strategii militare tot din unitățile militare pleacă. Mai există și alte avantaje, ca de exemplu: ești mereu informat, primești arme pentru munca depusă, crești mult mai repede în rang, și, nu în ultimul rând, îți faci prieteni.

Timp de 24 de ore este blocată, nu poate ataca țara cu care este în conflict.

Pentru că țara atacatoare blochează țara atacată timp de 24 de ore.

Țara care declară război are la dispoziție 24 de ore să atace țara căreia i s-a declarat războiul. Noi, când am declarat război Indoneziei, am fost atacați de Ungaria 3 zile consecutiv, ca să nu putem ataca Indonezia, iar aceasta s-a pregătit temeinic pentru un atac furibund impotriva noastră, câștigând WSR-ul.

Autentificare
 
Loghin:
Password:

Mini-chat
 

Statistici
 

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0