00:06 |
Principală » FAQ » Politică

După ce faci nivel 6.

Când faci nivel 7.

Când atingi nivel 12.

Sa faci nivel 14 și să fi membru al unui partid. Doar candidații primelor 5 partide vor intra în luptă.

Doar dacă ai nivel 13 și ai fost membru al unui partid.

Atribuțiile unui congressman sunt să propună legi în folosul țării (legi privind taxele, salariile, donațiile) și să acorde cetățenie celor ce solicită cetățenia română.

Avem ambasadori în majoritatea țărilor prietene.

Da, te poți muta. Ai nevoie de un bilet de transport. Mutarea se face accesând butonul Schimbă locația din partea dreapta sus a profilului.

Poți vota numai în țara unde locuiești și numai dacă ai cetățenie. Dacă vrei să votezi în altă țară trebuie să te muți în țara respectivă și să ceri cetățenie aceleia, dar ai grija, vei pierde cetățenia pe care o ai acum.

Nu poți să pleci din țară dacă ești membru de partid. Trebuie să îți dai demisia din partid. Te poți înscrie în orice partid de pe teritoriul țării în care locuiești, cu condiția să ai cetățenie.

Acest lucru nu îl găsești undeva anume, va trebui să citești zilnic presa, să te abonezi la ziarele care ți se par interesante și care ar avea ceva de spus, în opinia ta. Nu lua de bun tot ce se scrie în presa, citește și analizează evenimentele asa cum le înțelegi tu. Uneori poți fi indus în eroare. Citește și comentariile ce apar sub articole. În foarte multe situații este posibil sa fie mai importante decât articolele în sine.

Autentificare
 
Loghin:
Password:

Mini-chat
 

Statistici
 

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0