00:41 |
eRepublik este un joc online multiplayer, rețea socială și un joc de strategie în browser: o versiune virtuală a lumii reale ce vă permite să vă urmați aspirațiile politice, massmedia, economice și militare și de a schimba cursul istoriei. Jocul poate fi jucat pe un browser fără a instala ceva pe calculatorul dvs. eRepublik este un joc oarecum unic deoarece oferă posibilităţi nelimitate prin intermediul imaginaţiei comunităţii de jucători. Astfel au apărut numeroase situri, forumuri, chaturi si alte proiecte independente de situl oficial.

     La început poate părea plictisitor, dar cu cât joci mai mult, cu atât devine mai captivant. 
Uită de toate jocurile de până acum, eRepublik e altceva, te face să simţi pulsul geopoliticii, te pot face să simţi puterea globală în mâinile tale!<br>
Fiecare ţară îşi are moneda proprie, suferind aceleaşi influienţe ca şi în realitate, moneda globală GOLD fiind modelul de referinţă.

     Ideea de bază a jocului este activitatea în comun, nimeni de unul singur nu poate realiza ceva şi nici banii virtuali cu care te căpătuieşti nu te vor încălzi cumva în realitate...
Aici sunt partide politice, asociaţii obşteşti, armate, ziare; contrabandă, spionaj, jocuri bursiere; congresmani, preşedinţi, gazetari, palavragii.
Toate posibilităţile dându-ţi libertatea de a practica orice domeniu îţi doreşti.
Începătorii se pot bucura de ajutorul material şi moral al veteranilor, diferite asociaţii oferă gratuit arme, pâine, pachete de sănătate, tichete pentru deplasare sau case.

Autentificare
 
Loghin:
Password:

Mini-chat
 

Statistici
 

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0