04:29 |
Biserica Ortodoxa eRomana este Biserica de stat a Republicii Moldova. Ea are in jurisdictie si Romania.

eBOR este o organizatie filantropica, ce se ocupa cu ajutorarea cetatenilor RO si MD. eBOR este condusa de un Sinod, sub conducerea Patriarhului. eBOR este sustinuta cu fonduri de catre Guvernul eMoldovei, dar si de catre enoriasi.

Exista trei tipuri de ajutoare:
- cadouri
- paine
- arme

Daca nu prindeti una din slujbele Bisericii, puteti trimite oricand un PM la organizatia noastra.

eBOR este coordonata de Dozzer_X, care are pozitia de Patriarh. Pentru toti membrii Sinodului, va rugam sa accesati Site-ul eBOR.

eBOR a fost infiintata in octombrie 2009 pentru campanii sociale si de educatie religiosa, dar si din cauza inactivitatii Bisericii eRomane. eBOR si-a continuat munca strasnic pana in februarie 2010, cand, din lipsa de fonduri a fost inchisa. In al doilea mandat de presedinte al doamnei LadyIndra, eBOR a inceput sa fie sustinuta de Guvernul eMoldovei, si si-a reinceput treaba. Dupa prima adunare a Sinodului de pe 26 iunie 2010, eBOR va trece printr-o reogranizare pentru v2, si va fi din nou activa incepand cu 1 iulie.

Pentru mai multe informatii, dar si daca aveti ceva de propus/reprosat Bisericii, va rugam sa consultati Site-ul http://ebor.hi2.ro .


Toate cele Bune,
Biserica Ortodoxa eRomana.
Autentificare
 
Loghin:
Password:

Mini-chat
 

Statistici
 

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0